Oana Lis, un pic nefericită de ziua ei: „Un ochi râde, un ochi plânge!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a dezvăluit ce cadou a primit de la Viorel și cu cine s-a distrat de ziua ei!

 

Oana Lis a împlinit 43 de ani și a marcat evenimentul printr-un party alături de câteva dintre prietenele ei cele mai bune. Vedeta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu a fost chiar cea mai fericită zi de naștere pe care a avut-o și asta din cauza stării de sănătate a partenerului său de viață, din ce în ce mai precară. Este cunoscut faptul că după ce a stat cu Viorel Lis în spital din cauza Covid 19, relația a avut parte de o nouă cumpănă, atunci când fostul primar a suferit un infarct. A fost nevoie de o intervenție pe cord, care a reușit, iar starea de sănătate a fostului edil din București s-a ameliorat. Abia la începutul săptămânii trecute, Viorel Lis a fost externat din spital, dar este în continuare foarte slăbit, potrivit Oanei.

 

„La mine un ochi râde, un ochi plânge. Nu pot să spun că sunt pe deplin fericită, din cauza stării de sănătate a lui Viorel, dar încerc să-mi fac ziua plăcută. O să mă duc să mă întâlnesc cu niște prietene și să mă simt bine, pentru că până la urmă trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

 

Profund recunoscător pentru sprijinul de care beneficiază din partea partenerei sale de viață mult mai tânără și aflat în imposibilitatea de a umbla după cadouri prin oraș, Viorel Lis i-a făcut cadou o parte din pensia lui. „Mi-a dat niște bani din pensia lui. Și-a dorit să-mi cumpăr un cadou. În primii ani de relație, el îmi făcea multe cadouri, pleca în străinătate și venea cu geamantanele pline”, a dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest