Oana Lis, viitoare mămică? S-a testat pentru a afla dacă mai poate face copii/ VIDEO

 

E fericită nevoie mare şi o spune public. Recent, Oana Lis a făcut o postare a cărei descriere ne-a luat prin surprindere. Cu zâmbetul pnă la urechi, Oana s-a fotografiat cu decolteul generos la vedere, aşa cum ne-a obişnuit. Şocul, însă, a venit din partea unui admirator, care crede că motivul fericirii în familia Lis ar fi o sarcină.

Bineînţeles că soţia lui Viorel Lis nu s-a putut abţine şi s-a arătat nerăbdătoare,în ceea ce priveşte un copil... Sigur, nu este prima dată când Oana spune că vrea să fie mămică, ba chiar Oana a declarat de-a lungul anilor că nu renunţă la această idee.

„Ar fi o minune dumnezeiască. Eu îmi doresc să mă inseminez, dar Viorel nu e de acord, dar eu o să vin acasă înseminată într-o zi. Văd eu unde. Vreau cu un donator secret. Eu m-am gândit” a mărturisit cu ceva timp în urmă, în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Oana Lis.

Nici nu ar fi avut cum să renunţe la ideea de a deveni părinţi, cu atât mai mult cu cât, în ciuda vârstei înaintate a fostului primar, Viorel Lis poate avea copii.

"Momentan sunt bărbat. Înainte de a cunoaşte pe cineva, mă duc cu buletinul. M-am împlinit si eu, am cu cine, am cu ce, am unde.” a dezvăluit fostul edil al Capitalei, în urmă cu ceva timp, pentru emisiunea „Acces direct”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest