Oana Lis vrea să-i facă lui Viorel cont de TikTok: „Lumea întreabă, oamenilor le este dor…”

 

După apariția problemelor de sănătate, Viorel Lis a ieșit din lumina reflectoarelor. Soția lui vrea să-l readucă măcar în online.

 

Oana și Viorel Lis erau, cu ceva vreme în urmă, prezențe constante în emisiunile televizate, în care povesteau cât de mult se iubesc, ce cadouri primea blondina de la soțul ei ș.a.m.d. Odată cu apariția problemelor de sănătate ale fostului edil din București, acesta s-a văzut nevoit să facă un pas în spate. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Oana Lis a mărturisit că a încercat să-l convingă pe cel mai important bărbat din viața ei să-și facă un cont de TikTok, pentru a reveni astfel în actualitate.

 

”Eu tot îl rog să-i fac un Tik Tok să-l mai filmez, lumea întreabă, oamenilor le e dor să-l mai vadă la emisiuni, le e dor de el, dar n-am reușit încă să-l conving. El urmărește acolo pe TikTok, se uită la alții”, a mai spus Oana Lis.

 

Oana Lis a venit și cu vești bune despre starea fizică a fostului primar: acesta a scăpat de durerile pe care le avea datorită tratamentelor. În schimb, psihic nu este foarte ok, având în vedere că i-au murit o serie de prieteni apropiați în ultima vreme, iar aceste lucruri l-au afectat pe Viorel Lis.

 

”A scăpat de dureri, mulțimim oamenilor care ne-au ajutat cu donațile. A făcut tot felul de terapii acasă deoarece altfel nu mi le-aș fi permis, datorită acestui fapt a scăpat de dureri, ceea ce e foarte bine. Așa e trist, de curând a murit tatăl Marei Bănică, iar Viorel a suferit foarte mult că era prietenul lui din copilărie, a murit și Alexandru Arșinel, te afectează lucrurile acestea psihic. Eu încerc să-l susțin cât pot și mă bucur că nu mai are durerile acestea maxime, dar na, ca la 80 de ani, trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea”, a spus Oana Lis, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest