Oana Matache, botez fără muzică! Sora Deliei, declaraţii inedite din cadrul creştinănării micuţului Bogdan VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Duminică a fost ziua în care a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din sânul familiei Matache. Mai precis, botezul micuţului Bogdan. Sora Deliei a explicat de ce nu au vrut muzică pentru petrecere şi cum s-a simţit pe tot parcursul creştinării băieţelului.

Oana Matache nu a avut multe emoţii, iar asta şi pentru că în ultimii doi ani a avut parte de foarte multe evenimente importante: „În 2 ani, nuntă, botez, 2 nașteri, alt botez, nu mai reprezintă așa un factor de stres. A fost foarte drăguț, foarte relaxant...” a declarat frumoasa blondină.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, frumoasa artistă a povestit şi cum a decurs slujba de creştinare: „A fost foarte drăguț, foarte relaxant...Copil a fost foarte cuminte, acum nu mai vrea să cooperez, mergem acum să ne relaxăm. E deja al doilea botez, suntem ok, ne-am concentrat pe ce trebuia, ne-am organizat bine și a fost ok. A fost foarte liniștit, chiar i-a plăcut foarte mult, a și râs după ce a băut lingurița de vin, dar acum este un pic supărat. Jessie a luat ca atare evenimentul și s-a plimbat prin biserică, a tras de chestii pe acolo, ce putea să facă un copil de 1 an jumate.”.

Spre uimirea tuturor, evenimentul a fost pe „silenţios”. Nu au vrut trupe, nu au vrut-o pe Delia la microfon, nu au vrut niciun fel de „bumţăială”. Motivul? Chiar Oana Matache l-a dezvăluit pe pagina ei personală de instagram. Se pare că au vrut să aibă timp de toţi invitaţii, sa nu neglijeze pe nimeni şi să se înţeleagă între ei. Lucru care a făcut-o să clasese evenimentul ca unul dintre cele mai frumoase petreceri la care a asistat.

"Ieri am ales să sărbătorim în linişte, fără trupe de coveruri şi fără @delia la microfon. A fost cea mai bună decizie şi aşa am apucat să mă bucur de toţi invitaţii. Să îi aud pe toţi, să vorbesc cu toţi🥰 🥰A fost cea mai frumoasă petrecere la care am asistat💛💛 🙏", a scris Oana Cosânzeana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest