Oana Pellea, confirmată cu COVID-19! „Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin!”

 

Marea actriță s-a felicitat că a ales să se izoleze acum o săptămână și că nu a împrăștiat astfel Covid 19 colegilor de scenă.

 

În urmă cu câteva zile, Oana Pellea a anunțat că a intrat în contact cu o persoană suspectă că ar fi infectată cu coronavirus. Atunci, actrița a luat decizia de a se izola, și-a suspendat un spectacol programat duminica trecută la Teatrul Bulandra, cu scuzele de rigoare cerute plătitorilor de bilete, apoi a efectuat teste pentru a vedea dacă este sau nu infectată cu virusul din China. Chiar dacă este vaccinată cu schema completă, Oana Pellea a fost confirmată cu Covid 19.

 

Actrița consideră că a luat cea mai bună decizie atunci câd a decis să se carantineze. O hotărâre care, în opinia ei, arată responsabilitate față de cei din jur. ”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presă a scris: 'Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat'. Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV.”, a scris Oana Pellea pe pagina de Facebook.

 

Oana Pellea, 59 de ani, le-a mărturisit fanilor că, datorită faptului că a ales să se vaccineze înainte de a se infecta, acum nu suferă de o formă gravă, însă va rămâne în izolare conform legii. Vedeta le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele de socializare numai bine, atât lor, cât și celor de îi înconjoară: ”Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest