Oana, probleme de sănătate la „Dragoste fără secrete”! Laurenţiu a sărit imediat în ajutor! „Am simţit că se rupe ceva în mine” VIDEO

 

Oana, concurenta de la „Dragoste fără secrete” a întâmpinat câteva probleme de sănătate. Soţia lui Laurenţiu a trecut prin clipe cu adevărat delicate.

Din fericire, nu a fost vorba de ceva grav. Aceasta s-a confruntat cu câteva junghiuri, iar Laurenţiu imediat i-a sărit în ajutor. Ba chiar mai mult. Concurentul a avut grijă de ea, mai bine decât orice cadru medical sau orice medicament, după cum a mărturisit şi Oana.

„Soţul meu a avut grijă de mine, mai bine decât orice medicament. Eram pe punctul de a face un mic atac de panică”.

În timpul problemei cu care s-a confruntat, Oana îi explica lui Laurenţiu de la ce anume s-a declanşat totul şi care sunt senzaţiile prin care trece.

„Cum am plecat repede să mă descalţ şi într-o secundă am simţit că se rupe ceva în mine. Crezi că nu sunt atentă cu mine? Nu îmi explic. Nu am păţit niciodată așa ceva, să te apleci, sa scoţi un papuc şi să te doară dintr-o dată. Nu este ceva ce poate fi prevenit.” a mărturisit Oana.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest