Oana Radu, bătută de foștii parteneri: „N-am plecat, am stat acolo!”

 

Cântăreața a fost traumatizată în adolescență. În ce și-a găsit Oana Radu refugiul.

 

Oana Radu a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Ea susține că a fost victima unor abuzuri de nedescris în viața de cuplu, în adolescență. Artista spune că a fost bătută și jignită de foștii parteneri, fapt care, în mod firesc, au traumatizat-o. Oarecum ciudat, ea nu a reacționat în niciun fel, ci a rămas alături de agresori, considerând că aceștia se pot schimba în timp.  

 

”Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic. Am stat destul de mult, n-am plecat, am stat acolo. La vârsta pe care o aveam atunci gândeam că o să fie bine de mâine, totul o să se schimbe, credeam că oamenii se pot schimba, dar nu se pot schimba”, a spus ea într-un interviu.

 

Cântăreața a dezvăluit că nu a avut niciodată încrederea de a spune adio unei astfel de relații deoarece s-a gândit că niciodată nu va mai putea să iubească, să intre într-o nouă poveste de dragoste și să aibă parte de iubire. Ea a precizat că se închidea în ea, plângea, însă ulterior își găsea refugiul în mâncare și astfel a ajuns să ia kilograme în plus care ulterior i-au adus frustări și multă suferință.

 

”Nu aveam încrederea că pot să zic pa, că nu o să mă mai iubească vreodată cineva, că o să mai fiu cineva, atunci ne complacem în situații de genul asta. Plângeam și după îmi trecea, mâncam ceva. Eu găseam fericirea în mâncare”, a spus Oana Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest