Oana Radu, cadou inedit și amețitor din partea soțului, de ziua ei: „Mi-e rușine să spun, pentru că sunt oameni care au multe lipsuri”

 

Cântăreața știa ce va primi din partea lui Cătălin Dobrescu de ziua ei, pentru că stabiliseră împreună darul.

 

Oana Radu este o femeie practică. Nu vrea surprize din partea soțului cu ocazia aniversării, ci mai degrabă bani lichizi cu care să-și cumpere ea ce-și dorește. Și nu e vorba de o sumă simbolică, ci din contră de una cu care ai o grămadă de lucruri de făcut. Vedeta a mărturisit într-o emisiune TV că partenerul ei de viață i-a dat suma de 9000 de euro, bani pe care i-au hotărât împreună dinainte. Ea a spus că a muncit mult în ultima perioadă și merită să primească un așa cadou.

 

”Noi muncim foarte mult împreună, noi nu ne facem cadouri la modul că îmi doresc asta, ne-am hotărât la un buget și i-am zis că îmi doresc bugetul ăsta. Oamenii care se vor uita la televizor vor zice că sunt superficială, dar nu e genul meu. Eu sunt un om foarte modest și am muncit pentru tot ce am.

Eu consider ca atunci când în viață ești sărac și când faci și tu 2-3 lei îți dorești 2-3 chestii. Mi-e rușine să spun deoarece acasă sunt probabil oameni care au multe lipsuri și nu e frumos. Sunt multe mii de euro, 9000 de euro”, a spus Oana Radu.

 

Cu ceva vreme în urmă, cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada grea prin care a trecut atunci când s-a decis să se mute din Craiova în București. Ea a povestit cât de rău stătea cu banii, în acea vreme mama ei trimițându-I mâncare pe tren. Însă a reușit treptat să se echilibreze financiar, iar după ce s-a căsătorit cu antrenorul de fitness, Oana Radu și-a achiziționat și prima locuință, un apartament într-o zonă selectă din Capitală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest