Oana Radu, de la mâncarea primită pe tren la apartamentul visurilor în București: „Pentru mine, chiar e o mare performanță!”

 

Cântăreața a rememorat greutățile prin care a trecut atunci când a decis să își schimbe viață și să se mute definitiv în Capitală.

 

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Radu a povestit cât de grele au fost începuturile vieții în București, după ce ea s-a mutat din Craiova natală. Astfel, cântăreața s-a confruntat în multe momente cu lipsuri semnificative, în special în plan financiar. Astfel încât, nereușind să facă față cu banii pe care îi producea, nu avea suficient cât să-și cumpere mâncare, așa că fugea în Gara de Nord pentru a primi mâncarea pe care mama ei o punea pe tren. Între timp, cântăreața a izbutit în carieră, așa că a ajuns să-și permită anumite lucruri la care nici măcar nu-și permitea să viseze în trecut, fapt care au făcut-o să fie foarte mândră.  

 

”Când am venit aici, a fost foarte greu pentru mine și îmi amintesc și acum de momentele în care mami îmi trimitea mâncare pe tren că nu aveam bani, așa că, pentru mine, chiar e o mare performanță că mi-am luat apartamentul visurilor mele în București”, a spus ea într-o emisiune TV.

 

Cântăreața nu a reușit totuși să-și cumpere apartament de una singură, ci împreună cu Cătălin Dobrescu, instructorul de fitness, care i-a devenit soț între timp, de mai bine de un an de zile. Oana Radu a precizat că momentan nu au reușit să-și ia o casă, fiind mult mai scumpă, însă nici apartamentul în care s-au mutat nu e deloc unul rău.

 

”Eu și Cătă ne-am luat un apartament, nu suntem la nivelul ăla de case, de vile, dar e prima noastră locuință practic – cumpărată din banii noștri – și mi se pare o performanță, mai ales că eu, în București, am venit total sub etajul zero”, a spus Oana Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest