Oana Radu, dezamăgită crunt de unul dintre cei mai importanți bărbați din viața ei: „Din momentul ăla nu am mai vrut să aud de el!”

 

Nu i-a fost alături de-a lungul copilăriei și adolescenței, dar nici la cel mai important moment din viața ei. Oana Radu nu mai vrea să știe nimic de tatăl său!

 

Cu doi ani în urmă, când a spus marele DA alături de Cătălin Dobrescu, Oana Radu nu l-a avut alături pe cel care i-a dat viață. Tatăl ei nu a venit să unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei fete, atunci când imbracă rochia alb- de mireasă. Bărbatul i-a transmis telefonic că preferă să-și ajute o nepoată decât să participe la nunta ei. A fost picătura care a umplut paharul pentru cântăreață, care din acel moment nu mai vrea să știe nimic despre tatăl ei.

 

”Mi-a trimis cadou 100 de euro, dar eu nu l-am invitat pe el pentru bani sau cadou, dar mi-a zis că <<tată, nu pot veni, că are și nepoata mea, fata surorii mele, mai multă nevoie are ea și la ea m-aș duce>>. Din momentul ăla eu nu am mai vrut să aud. Nu îmi mai trebuie”, a povestit Oana Radu în cadrul unui podcast.

 

Oana Radu a avut parte de o copilărie grea, mai ales că a rămas singură cu mama sa după divorțul părinților. Femeia s-a descurcat cu greu pentru a o putea crește pe cântăreață, iar ea povestea că s-au luptat mult cu situația financiară complicată

Artista povestea că și atunci când a venit în București a suferit din cauza lipsei banilor, iar pentru că nu mai avea cu ce să-și ia mâncarea, mama ei trebuia să-i trimită pachet pe tren de la Craiova și să o ajute.

 

„De la trei săptămâni trăiesc fără tată. Mama mea m-a crescut singură, împreună cu bunicii mei. Mama mea şi-a dedicat întreaga viaţă mie, ea m-a dus la repetiţii, la festivaluri. Nu şi-a mai luat o haină de nu ştiu câţi ani, pentru că totul era pentru mine. Este modelul meu în viaţă, o apreciez foarte mult. Este crunt! Nu am simţit lipsa tatălui la propriu, pentru că nu m-am obişnuit cu el, nu am crescut cu el”, a povestit Oana Radu, într-o emisiune TV, acum câteva luni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest