Oana Radu, peripeții pe aeroportul din Timișoara! „Am lăsat valiza și am luat în pungi!”

 

Cântăreața s-a confruntat cu o situație neobișnuită și s-a urcat cu plase în loc de rucsac în aeronava spre București.

 

Odată cu pandemia încheiată, artista nu mai face față evenimentelor la care este chemată. Așa că este într-un dute-vino continuu, iar zilele trecute a avut un concert în inima Banatului. Cum următorul angajament îl avea programat la București, Oana Radu și-a luat în viteză biletele, a strâns totul și a plecat la aeroportul din Timișoara ca nu cumva să nu-și poată onora evenimentul.

 

La aeroport, vedeta s-a confruntat cu o situație neplăcută și totodată jenantă, bagajul de mână, cel gratuity, având dimensiuni o nuanță mai mari decât cele acceptate de companie, celebrele 20x30x40 cm. După ce i-a măsurat din ochi rucsacul, doamna responsabilă cu dimensiunile nu i-a permis cântăreței să urce în aeronavă decât dacă plătește o taxă suplimentară. I-a oferit și alternativa de a-și strânge lucrurile în plase, care să respecte dimensiunile prevăzute de compania aeriană.

 

Din principiu, considerând injust tot ceea ce i se întâmplă, Oana Radu nu a acceptat să plăteasă în plus, alegând cea de-a doua variantă. Și astfel a revenit în Capitală cu plasa în brațe, în locul valizei supra-dimensionale. Artista a dezvăluit toată întâmplarea la matinalul de weekend Super Neatza, de la Antena 1, unde a cântat duminică dimineața.

 

Mi s-a întâmplat o nenorocire. N-am avut prioritate și am avut un bagaj mic. Doamna de la compania aeriană mi-a spus „plătești sau iei toate zarzanalele în plase” și stii ce am făcut?! Am zis „nu plătesc nimic”, pentru că valiza era primită gratis, am lăsat valiza și am luat în pungi. (...) Am lăsat și niște casolete, erau goale și spălate. Îmi pare rău că le-am și spălat!”, a spus Oana Radu, la Super Neatza de Weekend.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest