Oana Radu, primele declarații după ce a fost acuzată că organizează giveaway-uri false cu care își înșală fanii! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Oana Radu este protagonista unui scandal monstru, după a fost acuzată că și-ar fi înșelat fanii. Vedeta se apără și a oferit primele declarații pentru Antena Stars, unde a mărturisit cum stau lucrurile, de fapt.  

Paginile de pe rețelele de socializare ale Oanei Radu s-au umplut de mesaje, în care fanii o acuză pe artistă că îi păcălește. Le promite cadouri scumpe în schimbul unui follow, iar apoi nu s-ar mai ține de cuvânt.

„Nu mai credeți în giveaway-urile ei pentru că sunt toate false. A dat un telefon după cinci luni și nici pe ăla nu l-a arătat.” a fost comentariul scris de unul dintre urmăritorii săi.

Contactată de reporterii Antena Stars, Oana Radu a mărturisit că toate cadourile pe care le-a oferit pe pagina sa de socializare au fost achiziționate din banii ei pentru a bucura inimile urmăritorilor săi. Mai mult de atât, artista susține că de fiecare dată când a organizat un giveaway a oferit toate produsele pe care le-a promis, fără excepție.

„Eu am încercat să postez oamenii care au primit lucrurile. Dacă nu câștigă și nu se uită la story-uri au impresia că sunt false. Pe mine nu mă încălzește nici dacă mă cred oamenii, nici dacă nu mă cred. Eu nu fac giveaway ca să îmi dea lumea follow, ci le fac pentru că așa vreau. Am postat ori de câte ori oamenii au câștigat, acum ce pot face mai mult? Astea sunt făcut de bine, mie nu îmi dă nimeni bani. Am cumpărat un colier de 7000 de euro pe care îl dau cadou.intr-adevăr am întârziat cu extragerile, dar importat este că am dat. Am dat pe un telefon 5.000 de lei, adică nu știu cine ar da atât.” a spus Oana Radu.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest