Oana Radu, reacție acidă, după ce a fost criticată că s-a îmbrăcat cu haine murdare!

 
+2 click pentru
galerie

Oana Radu a avut o reacție acidă după ce a fost criticată pentru faptul că s-a îmbrăcat cu haine murdare! Artista a răbufnit și le-a închis gura răutăcioșilor!

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, dar asta nu înseamnă că este ferită de critici, ci din contră. Recent, artista a fost pusă la zid de urmăritorii ei, după ce a publicat o imagine în care purta o cămașă murdară pe guler.

Artista a publicat un instastory în care a explicat că motivul din cauza căruia piesa vestimentară era murdară a fost fondul de ten, care i-a pătat gulerul cămășii. Oana Radu a mai ținut să precizeze faptul că găsește absurdă reacția celor care au criticat-o, mai ales că se vedea cu ochiul liber că „murdăria” este provocată de machiaj.

„Fetelor, ce se întâmplă cu voi? Voi când vă machiați nu vă murdăriți hainele dacă purtați chestii cu guler? Mi se pare absurd să-mi spuneți gulerul murdar de fond de ten, având în vedere că e clar că e din cauza machiajului”, a transmis cântăreața la InstaStory.

Când și unde se va căsători cu iubitul?

Oana Radu și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Dobrescu, antrenorul ei de fitness, după ce fostul iubit a fost incendiat în scara blocului, de un vecin cu probleme psihice. Rănile s-au vindecat, iar acum și-a deschis inima din nou, în fața unui alt bărbat, care o va conduce la altar.

”Nu este nuntă, este o cununie civilă. Vrem să o facem anul acesta, să fim alături de oamenii frumoși din viața noastră care ne-au susținut, de prieteni și de familie. Facem o petrecere la piscină, undeva în Craiova. Când am planificat totul, fata de acolo, care se ocupă de cele necesare, ne-a zis că poate să ne aducă orice: de la scoici și paste până la burger, dar am zis să nu fie chiar așa. O să vedem”, a declarat Oana Radu, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest