Oana Radu se mărită peste două săptămâni! Unde va avea loc marele eveniment

 

Oana Radu se mărită peste două săptămâni, la nici un an de la moartea fostului iubit incendiat în scara blocului, de un vecin cu probleme psihice. Artista este mai decisă ca niciodată să își refacă viața în totalitate, astfel că va trece la următorul nivel cu bărbatul care a ajutat-o să slăbească drastic și care i-a schimbat destinul.

Mai sunt două săptămâni până când Oana Radu își va uni destinul cu antrenorul ei de fitness, Cătălin. Potrivit Click! nunta va avea loc în Craiova, orașul natal al artistei și totdată și locul în care și-a găsit sfârșitul fostul iubit.

„Cătălin m-a cerut de soţie de câteva luni. Am zis că da, eram într-o stare de şoc, căci nu îmi venea să cred. Dacă îi spuneam nu, îşi făcea bagajele şi pleca, cred. Anul acesta facem cununia civilă, peste două săptămâni, în luna august, la Craiova, într-un loc cu piscină, o să avem foarte mulţi invitaţi. O să aflăm numărul de invitaţi acceptat”, spunea Oana Radu, acum câteva zile.

Fostul iubit a fost ars de viu

În august 2019, Alin Mihai Suflea a fost ars de viu de un vecin cu probleme psihice. Bărbatul a aruncat cu benzină în scara blocului, apoi a incendiat locatarii. Victima cel mai grav rănită a fost fostul iubit al Oanei Radu care a fost transportat de urgență, la spital, din cauza arsurilor. Însă o lună mai târziu de la internare, tânărul a decedat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest