Oana Radu și iubitul se pregătesc să devină părinți, după nuntă! Când va îmbrăca artista rochia de mireasă

 

A trecut printr-o traumă după ce l-a piedut pe bărbatul pe care îl iubea, în cel mai crunt mod posibil, dar acum, se pare ca și-a revenit si și-a regăsit fericirea. Oana Radu este mai pregătită ca niciodată pentru următorul pas în relație! Astfel că vedeta a făcut primele declarații despre nuntă. Și nu doar atât! Artista și iubitul ei au vorbit și despre copil.

Oana Radu are planuri mari anul acesta. Deși sunt împreună de doar șase luni, vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei împreună cu trei luni, iar acum au început să își facă deja planurile de nuntă.

 „Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe.” A spus artista pe pagina sa personală de social media.

În ceea ce privește un viitor copil, Cătălin a fost cel care a dat toate răspunsurile pe vlog-ul artistei. Logodnicul Oanei Radu s-a arătat extrem de entuziasmat de a fi tată cât mai repede, deși reacția cântăreței a dat de înțeles că deocamdată nu se simte pregătită să devină mămică.

“Cum să nu îti dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil.” A spus Cătălin.

Oana Radu și iubitul ei sunt împreună de la sfârșitul anului trecut, imediat după ce fostul iubit care a murit în chinuri groaznice, după ce a fost incendiat de un vecin, a decedat. Artista a fost pusă la zid pentru gestul pe care l-a făcut după moartea celui care i-a fost partener la rând, însă nu a vrut să dea ascultare gurilor răutăcioase și și-a urmat instinctul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest