Oana Radu și-a dat tatăl în judecată

 

Oana Radu a spus că a ales să-și dea tatăl în judecată pentru că avea să-i dea mai mulți bani, inclusiv pensia alimentară pe mai multe luni.

„Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică”, a mărturisit artista.

Cântăreața a spus că singura amintire frumoasă cu tatăl ei e că a câștigat un proces împotriva lui. Avea aproape 18 ani când mama ei i-a intentat proces lui Florin Radu.

„Cred că singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii. Sincer și o zic onest! Atunci a fost pentru că eu nu împlinisem 18 ani când mami mi-a făcut o surpriză și împreună cu avocata noastră i-a intentat procesul. Eu nu știam, dar mami nu avea nevoie de semnătura mea, fiindcă eu eram încă minoră”, a mai adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest