Oana Roman a ajuns pe mâinile medicilor în vacanța din Egipt! A stat patru ore în sala de operații: „M-au cusut! Am cinci copci!”

 
+2 click pentru
galerie

Vacanța de vis alături de fiica ei în Egipt s-a transformat la final într-un coșmar pentru Oana Roman. Iar asta pentru că vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, de urgență, chiar în ultima zi a sejurului, din cauza unui accident nefericit.

Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe instagram că a trecut prin momente cumplite chiar în ultima zi din vacanța din Egipt în care abia aștepta să meargă cu fiica ei, Iza.

Potrivit spuselor vedetei, în timp ce se afla în apă a călcat pe o piatră ascuțită care a tăiat-o adânc, fiind nevoită să apeleze la intervenția medicilor.

Mai mult decât atât, Oanei Roman i-au fost aplicate cinci copci din cauza tăieturii adânci, iar odată ce a trecut efectul anesteziei, vedeta a început să se confrunte cu dureri crunte.

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. 

Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile. (...) Mi se pare că am venit ieri. Foarte repede trece timpul. (...) Aș putea sta așa zile întregi”, a povestit Oana Roman pe story-ul ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest