Oana Roman a dat cărţile pe faţă! Totul despre separarea Ioanei de Ilie Năstase: „E încântat”

 

Ilie Năstase şi Ioana Simion creează valuri după valuri! După ce s-a aflat că nu mai locuiesc împreună, informaţie care a fost confirmată de bruentă, au apărut zvonuri precum cei doi nu mai formează un cuplu. Oana Roman, care este o prietenă bună a celor doi, a dezvăluit care este, de fapt adevărul relaţiei celor doi.

Toată lumea a început să îsi ridice semne de întrebare, vizavi de relaţia lor, atunci când au anunţat că vor face nunta religioasă, iar cu scurt timp înainte, au anulat evenimentul. Acum situaţia a prins contur, odată ce Ioana Simion a confirmat faptul că nu mai locuieşte cu Ilie Năstase.

Ioana Simion a mărturisit că motivul pentru care a decis să se separe de Ilie Năstase, nu ar fi acela că nu se mai înţeleg, ci pentru că simţea nevoia de intimitate. Oana Roman a dezvăluit care este adevărata relaţie dintre cei doi. Se pare că, aceasta s-a întâlnit cu ei doi la un eveniment, acolo unde s-au afişat mai fericiţi ca niciodată.

"Eu înţeleg că poate simte ea o energie care nu-i transmite o stare de confort... Asta nu înseamnă că ei s-au despărţit. M-am întâlnit cu ei de curând la ziua unui prieten, erau ok, am vorbit cu ei toată seara, Ilie îmi povestea că e încântat de faptul că şi-a schimbat look-ul. (...) Eu cred că Ilie nu se supără, se mai duce, mai stă pe la ea. Eu sper că lui nu o să-i treacă nicio secundă prin cap să vândă casa. Are o istorie" a declarat Oana Roman la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest