Oana Roman a slăbit 25 kg fără sport! Secretul vedetei: ”Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani!”

 

Prezentatoarea TV a povestit cum a reușit să ajungă la o siluetă de care începe să fie mulțumită, fără a trece pragul vreunei săli de fitness.

 

Oana Roman a slăbit vizibil în ultima vreme, iar de curând a dezvăluit și care sunt secretele, mai ales că ea nu are voie să facă sport. Interdicția de a se duce în sala de fitness I se trage de la sarcina pe care a avut-o. Dacă ar face exerciții abdominale vedeta riscă să-și pună în pericol viața potrivit propriilor spuse.

 

„Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari. Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-mi pun viața în pericol”, a povestit fosta prezentatoare TV.

 

Oana Roman a dezvăluit și care este marele secret al dietei pe care o ține: lasă un interval de 16 ore de la ultima masa din zi și prima masa din ziua următoare. În toată această perioadă nu mănâncă nimic solid sau care să conțină zahăr: „Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13:00, 14:00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr. Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil”, a mai spus vedeta.

 

Prezentatoarea TV a spus ș ice alimente consumă și a dezvăluit că unul dintre marile avantaje de care beneficiază e reprezentat de faptul că soțul ei, Marius Elisei, este un bucătar desăvârșit.

 

„Eu mănânc o gustare la început care poate să fie un shake sau poate să fie niște fructe și apoi am o masă practic mai consistentă. Mănânc fripturi, mănânc salate, mănânc pește, mănânc și mâncare gătită. Marius gătește senzațional de bine și este un foarte mare avantaj pentru mine faptul că el gătește. În fine, mănânc din toate, dar cu măsură”, a afirmat vedeta la Antena 3


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest