Oana Roman a visat-o pe Mioara Roman: ”Era cu bunica, erau elegante, frumoase”

 

Influencerița este convinsă că mama ei o veghează din ceruri și este mulțumită de modul în care evoluează în viață.

Într-o săptămână se vor împlini 2 luni de când Oana Roman a pierdut-o pe mama ei, Mioara. De ziua ei de naștere, Oana Roman și-a dorit o petrecere restrânsă, care a fost organizată de una dintre prietenele ei. Vedeta spune că, în prezent, este bine și recunoscătoare tuturor celor care i-au fost alături în momentele grele.

„Sunt bine, să știi că sunt bine, sunt foarte fericită, sunt foarte mulțumită, sunt liberă, sunt puternică, mă simt foarte bine în viața mea în momentul ăsta, pentru că am ajuns, realmente, la un echilibru cu copilul meu, cu oamenii dragi mie, cu mine în primul rând, cu viața mea, cu munca mea. Am colaboratori extraordinari cu care lucrez de mulți ani și care mi-au devenit cumva și prieteni între timp și sunt bine, chiar sunt bine”, a declarat Oana Roman,

într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Vedeta a spus că și-a visat mama: „Știu că mama ne vede și este fericită că suntem împreună cu toții și faptul că știu că este bine. Am visat-o, e cu mama ei, e cu bunica mea. Erau frumoase, erau elegante, erau fericite și sunt foarte mulțumită și știu că e bine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest