Oana Roman, adevărul despre mariajul cu Marius Elisei! Mai sunt sau nu împreună?

 

Oana Roman a spus tot adevărul despre cum funcționează, de fapt, mariajul cu Marius Elisei, mai ales după ce, în urmă cu ceva timp, au decis să facă o pauză pentru binele relației.

Oana Roman a vorbit fără perdea despre conflictele care au existat în relația cu Marius Elisei și cum a reușit să depășească toate obstacolele care au apărut în mariaj. Vedeta a marturisit că în ciuda faptului că s-a despărțit pentru o perioadă scurtă de tatăl fetiței ei, anul 2020 a fost unul foarte bun pentru ea pentru că a reușit să se mute în casa visurilor sale.

„A fost un an bun, eu nu îl văd ca pe un an greu. A fost un an foarte bun, pentru că mi-am găsit o casă extraordinar de frumoasă, a fost o schimbare la care nici nu visam. Am avut un noroc foarte mare de la Dumnezeu că ne-am găsit această casă absolut minunată, pe care am luat-o la un preţ nesperat de bun. A fost o schimbare extrem de pozitivă pentru noi, mai ales că perioada de izolare ne-a prins în casă nouă, cu grădină mare. Ne-a fost mult mai uşor.”, a declarat Oana într-un interviu exclusiv pentru OK Magazine.

Cât despre mariajul cu Marius Elisei, Oana Roman a spus că despărțirea a fost un episod destul de dificil, însă atât ea, cât și el, au reușit în cele din urmă să soluționeze problemele pe care le-au avut și să revină la sentimentele de odinioară.

„...dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă.” a mai spus Oana Roman.

Mai mult decât atât, Oana Roman a avut numai cuvinte de laudă de Marius Elisei pe care l-a descris ca fiind „un tată extraordinar de bun și un bărbat cu foarte multe calități”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest