Oana Roman, afectată grav financiar, din cauza pandemiei! A rămas și fără pensia mamei sale!

 

Oana Roman se numără printre vedetele grav afectate financiar de pandemia de coronavirus. Din cauza stării de urgență, afacerile sale au fost sistate temporar, până la reintrarea în normal. Astfel că pensia mamei sale a devenit principala sursă de venit a familiei sale, iar atunci când a aflat că nu mai are acces nici la banii aceia, a răbufnit!

Oana Roman a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, ca nu trece prin cea mai roz perioadă a vieții sale din punct de vedere financiar, dar chiar și așa, nu și-a dorit să se lase afectată de acest lucru și a încercat să vadă, întotdeauna, partea plină a paharului. Asta până când s-a dus la Poștă ca să ridice pensia mamei sale și a fost anunțată că nu se poate!

Extrem de transparentă cu admiratorii săi, Oana Roman le-a dezvăluit celor care o urmăresc, prin intermediul unui video pe instagram că deși era ziua în care trebuia ca mama sa să primească pensia dată de stat, nu a putut intrat în posesia banilor din cauza fondurilor insuficiente. Dar din fericire, situația este temporară și se va putea bucura de bani, în câteva zile.  

”Astăzi m-am dus la Poștă și ce credeți. Nu au fost bani. Prima oara când mi se întâmplă chestia asta. Mi-au explicat doamnele foarte frumos ca au trimis toți banii pe care i-au avut și ca n-au trimis toți banii pt pensii și ca n-au încasari și n-au bani și că trebuie să-i primească mâine sau luni. Uite așa a rămas mama fără pensie.”, a spus Oana Roman pe pagina sa de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest