Oana Roman, alături de sora Catinca după pierderea tatălui: „I-am admirat rafinamentul de lord și statura perfectă”

 

Catinca Roman este la pământ după ce tatăl său, Iosif Zilahy, s-a stins din viață la 90 de ani.

 

Catinca Roman trece printr-o perioadă delicată. Mama ei, Mioara Roman, a suferit o nouă operație zilele trecute, iar tatăl vedetei, Iosif Zilahy s-a stins din viață ieri, la 90 de ani. Oana Roman a ținut să-i fie alături surorii ei în aceste clipe grele și, pe lângă încurajările transmise personal, a ținut să facă și o postare pe rețelele de socializare pentru a-și îmbărbăta sora și a-i aduce un ultim omagiu celui care i-a fost, potrivit propriilor spuse, ca un bunic.

 

Oana Roman a evidențiat toate calitățile pe care le-a avut tatăl Catincăi, spunând tot de a evidențiat la el de-a lungul timpului. Începând cu rafinamentul și eleganța de care acesta a dat dovadă, dar vorbind și despre bunătatea și blândețea fostului mare sportiv și antrenor. Mesajul emoționant al Oanei Roman arată faptul că aceasta era foarte apropiată de Iosif Zilahy, pe care-l admira nespus.

 

«Eoci, așa îi spuneam noi, a plecat azi-noapte dintre noi. A fost bun și blând. A fost un mare sportiv și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi și bunicul Călinei și un pic bunic și pentru mine. I-am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfectă. Drum bun în lumină. Dumnezeu să te odihnească în pace», a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Zilele trecute, vedeta a oferit și ultimele detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman: "Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest