Oana Roman, amintiri din copilărie! Cum arăta vedeta în anii tinereții/ GALERIE FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman, fosta prezentatoare TV a ajuns, cu rapiditate, o imagine des întâlnită pe micile ecrane, dar chiar și așa, foarte puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta în copilărie.

Pentru că pandemia de coronavirus a închis pe toată lumea în case, Oana Roman a decis să își ocupe timpul liber cu depănarea amintirilor. Astfel că din cutia cu pozele din copilărie, fosta prezentatoare TV a prezentat câteva imagini de colecție de poze din intimitatea familiei sale.

Oana Roman a publicat două imagini, de când avea doar câțiva anișori, iar ce au remarcat admiratorii a fost faptul că fiica sa seamănă izbitor cu ea. Ambele fotografii au fost făcute la Snagov, fiind și unul dintre locurile ei preferate și locația unde și-a descoperit pasiunea pentru înot.

„Pe la 5 ani. În curte la Snagov. Senină și liniștită. Încă nu știam ce e viața. Mama mă îmbrăcase în galabie arăbească”, a scris Oana Roman în dreptul unei fotografii. „La Snagov am învățat să iubesc înotul și apa. Atunci era un lac curat și liniștit”, a mai transmis Oana Roman pe rețeaua de socializare.

A slăbit trei kilograme în câteva săptămâni de carantină

”Sunt foarte fericită pentru că astăzi m-am cântărit și ce credeți, de când a început izolarea mea, se fac aproape 2 saptamani, am slăbit 3 kg, într-o saptămână jumatate, asta pentru că Iza a fost și foarte bolnavă și a făcut o amigdalită foarte urâtă (...)”, povestea ea cu ceva timp în urmă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest