Oana Roman, anunț în miez de noapte despre Mioara Roman: „După mult rău vine foarte mult bine!”

 

Întreaga familie a vedetei pare să se confrunte cu probleme de sănătate la începutul acestei toamne.

 

Oana Roman este foarte activă în mediul online, ținându-și fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața ei. În ultima vreme problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman, au ținut capul de afiș al postărilor vedetei. Fosta soție a lui Petre Roman, din cauza vârstei și a stării de sănătate precare, nu trece prin cele mai fericite momente. În acest an a fost internată de patru ori în spitale, iar ieri a avut parte de o intervenție chirurgicală destul de complicată, după cum a anunțat fata ei.

 

Aproape de miezul nopții, după o zi în care a stat cu sufletul la gură din cauza operației la care a fost supusă mama ei, Oana Roman le-a dat alte două vești îngrijorătoare celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta a fost lovită de probleme de sănătate în familie din toate părțile. Sora ei Catinca are ambii părinți în spital, în vreme ce Isabela a făcut temperatură. Oana Roman rămâne însă mega-optimistă că în curând totul se va rezolva, iar soarele va răsări și pe strada sa.

 

„Încheiem apoteotic ziua: mama s-a operat, sora mea e cu tatăl ei în spital, pe seară Isa a făcut febră! Dar întotdeauna după mult rău vine foarte mult bine. Va fi bine până la urmă. Noapte bună, dragii mei și vă mulțumesc pentru gânduri!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest