Oana Roman are planuri de vacanţă! Unde va pleca de 1 mai?

 
+2 click pentru
galerie

Se apropie mini-vacanţa de 1 Mai, şi toată lumea îşi face planuri pentru zilele libere. Unii preferă distracţia şi relaxarea de la malul mării, alţii aerul tare de la munte. Şi vedetele sunt hotărâte să evadeze din oraş fie într-o direcţie, fie în alta. Oana Roman a ales destinaţia de 1 Mai. Unde va pleca împreună cu familia?

Ei, bine, toată lumea se pregăteşte de zor pentru mult aşteptatul 1 Mai! Fie că alegem muntele, fie că alegem marea vrem doar să evadăm din cotidian. Bineînţeles, Oana Roman îşi doreşte acelaşi lucru!

"Să ştii că, deocamdată, nu m-am gândit la nimic. Încă n-am planificat nimic. Eu încă am filmări pentru emisiunea Star Salvator şi nici nu ştiu până în ce zi voi avea filmări pentru că noi nu avem liber. De multe ori, în televiziune, nu ai liber de sărbători," a spus Oana Roman, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Oana Roman nu va merge la mare pentru că este adepta vacanţelor la poalele munţilor!

"În funcţie de cum voi avea filmările ne vom hotărî atunci dacă vom avea măcar două zile să mergem undeva. Nu vom merge la mare pentru că am trecut demult de vârsta la care să-mi placă la mare de 1 Mai şi poate vom alege muntele să mergem cu cea mică vreo două zile. Încă nu ştiu pentru că... repet, e în funcţie de cum îmi organizez filmările," a mai spus Oana.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest