Oana Roman, blamează măsurile extreme luate de autorităţi pentru combaterea răspândirii coronavirusului: „Multă manipulare”

 

Oana Roman se numără printre vedetele care nu s-au lăsat intimidate de isteria coronavirusului. Ba chiar mai mult, în timp ce numeroşi români şi-au anulat vacanţele peste hotare, în urmă cu două săptămâni, Oana Roman s-a bucurat de un sejur de vis alături de familia sa, în Italia, focarul epidemiei de coronavirus.

Oana Roman a vorbit pentru Antena Stars despre măsurile extreme luate de autorităţi! Vedeta a mărturisit că singurul pericol real este isteria generală provocată pe tema coronavirusului, în esenţă, fiind vorba de manipulare în masă.

Mai mult de atât, Oana Roman a blamat măsurile extreme care au fost luate pentru combaterea răspândirii coronavirusului, fiind de părere că la mijloc stau nişte interese „absolut obscure”: „Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă. De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu. Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer.” a spus Oana Roman pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest