Oana Roman, decizie radicală! Va pleca definitiv din România: „O țară plină de ură și venin nu are cum să ajungă departe”

 

Oana Roman este mai hotărâtă ca niciodată să plece definitiv din România! La scurt timp de la împăcarea cu Marius Elisei, vedeta a făcut o serie de confesiuni pe pagina sa de socializare, unde le-a explicat celor care o urmăresc care este motivul pentru care vrea să părăsească țara.

Oana Roman a fost, de-a lungul timpului, una dintre cele mai comentate persoane publice din showbiz-ul autohton. Vedeta a fost pusă la zid din cauza aspectului fizic de nenumărate ori, dar și din cauza ușurinței cu care a oferit detalii din viața personală, fiind acuzată de faptul că își dorește mult prea multă atenție.

Mai sinceră ca niciodată, Oana Roman a mărturisit pe contul ei de socializare că este pregătită să se mute definitiv din România la orice oră și să renunțe la statutul de vedetă din showbiz, mărturisind că s-a săutrat să fie înconjurată de oameni care să o critice.

”M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”a spus Oana Roman pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest