Oana Roman, despre presupusa despărțire de Marius Elisei: „Mai avem și noi momente aiurea”

 

Ce spune Oana Roman despre speculațiile conform cărora ea și Marius Elisei s-ar fi despărțit. Oana Roman este una dintre cele mai vocale vedete din România. Aceasta își spune întotdeauna punctul de vedere și nu se lasă descurajată de zvonurile care apar în mediul online. Recent, presa a speculat că ea și Marius Elisei s-ar fi despărțit. Diva a venit acum cu o replică care a distrus toate presupunerile!

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu destul de apreciat în mediul online. Aceștia și-au spus adio la un moment dat, însă au ales să își reunească destinele. În schimb, de curând, s-a tot speculat că cei doi s-ar fi despărțit. Acum, fiica lui Petre Roman vine cu o serie de declarații referitoare la acest subiect. Se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate precum s-a scris despre ei.

Diva a oferit o serie de declarații cu privire la acest subiect și a subliniat că lucrurile între ea și partenerul său de viață funcționează normal. Mai mult decât atât, fiica lui Petre Roman a vorbit și despre viața pe care a construit-o împreună cu Marius Elisei.

Oana Roman a vorbit recent despre speculațiile conform cărora ea și Marius Elisei s-au despărțit. Totul a pornit după ce partenerul său de viață a publicat un mesaj suspect pe Facebook. Diva punctează că nu a fost sunată pentru a confirma toate aceste știri și neagă vehement separarea.

„Comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat. Nu știu de unde a tras lumea concluzia asta, de ce speculează oamenii astfel de lucruri, de ce se trezesc să vorbească despre viața mea, nici măcar întrebându-mă înainte. N-a sunat nimeni să ceară o declarație, pur și simplu bat câmpii acolo despre mine.', a spus ea.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest