Oana Roman, din ce în ce mai slabă! I-a lăsat pe toţi cu gura căscată/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Oana Roman arată mai bine ca niciodată! În ciuda tuturor criticilor şi a oamenilor care îi cereau mereu să fie într-un fel sau altul, vedeta nu s-a schimbat şi şi-a asumat faptul că nu va fi trasă prin inel niciodată. Dar cu toate acestea, ultimele imagini arată o reală transformare a corpului ei, de-a lungul timpului!

Oana Roman se încadrează în seria celor mai cochete vedete de la noi. Întotdeauna a fost în pas cu noile trenduri şi a încercat să găsească un stil care să i se potrivească, iar în ultima vreme, a reuşit! Şi nu doar atât! În ciuda tuturor problemelor cu care s-a confruntat în mariajul cu Marius Elisei, vedeta este, de departe, în cea mai bună perioadă a sa.

Oana Roman arată excepțional, după ce a reuşit sa topească kilogramele nedorite, lucru pe care l-a sesizat toată lumea. Ultima imagine postată de vedetă pe una din reţelele sociale pe care este activă, a strâns mii de inimioare şi o mulţime de comentarii pline de aprecieri, semn că este pe drumul cel bun, în ceea ce priveşte aspectul fizic.

''Ce frumoasă eşti, Ești superbă și cred că schimbările pe care le faci îți fac bine, radiezi. Fă tot ce te face fericită, Felicitări pentru noul look !Ținută , atitudine, prestanță , eleganță'', au fost câteva dintre mesajele primite de Oana Roman de la admiratori.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest