Oana Roman, fotomodel pentru colecția de haine pe care o lansează: „O să mă dedic foarte mult”

 

De când a slăbit mai bine de 12 kilograme, Oana Roman se simte mai bine ca niciodată în pielea ei. Drept dovadă stă faptul că vedeta este fotomodel pentru propria colecție de haine pe care o va lansa!

În mai puțin de jumătate de an, Oana Roman a reușit să topească peste 12 kilograme și să ajungă la o siluetă după care tânjea de ceva timp. Iar secretul a constat în foarte multe tratamente corporale și într-un regim alimentar neconvențional bazat pe consumul de cantități mici din orice preparat culinar.

Acum, după ce a căpătat mult mai multă încredere în sine, grație kilogramelor în minus, Oana Roman a început să se îmbrace mai modern, elegant și feminin, fiind deseori întrebată de unde își cumpăra hainele și cum reușește să și le asorteze atât de bine.

Iar pentru că întrebările din partea admiratorilor săi, în materie de fashion, nu au fost deloc puține, vedeta și-a deschis o platformă cu haine frumoase, pentru toate măsurile. Și deoarece cumpărătorii trebuie să vadă cum se așază articolele vestimentare pe corp, Oana Roman a devenit propriul model pentru colecția abia lansată și de care este tare mândră.

"După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag", a declarat Oana Roman pentru Click! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest