Oana Roman, frustrată din cauza problemelor financiare cauzate de starea de urgență: „Abia ne descurcăm”

 

Oana Roman se numără printre vedetele afectate financiar de măsurile de siguranță impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Și chiar dacă statul acasă, pentru Oana, reprezintă o mare gaură în buget, vedeta nu își dorește să pună în pericol siguranța nimănui, astfel că respectă legea.

Dar din cauza oamenilor care aleg să „se plimbe agale prin oraș”, în ciuda tuturor pericoleleor la care se expun, Oana Roman a înmagazinat frusrtări, cărora „le-a dat glas” prin intermediul unui mesaj pe social media.

Cu o sinceritate tranșantă, așa cum și-a obișnuit admiratorii, Oana Roman a dezvăluit că situația financiară a familiei nu este deloc roz, pentru că nu îsi poate desfășura activitatea, din cauza pandemiei. Iar în timp ce ea alege să stea în casă, atât pentru sănătatea ei, cât și pentru a celor dragi, alți cetățeni se plimbă pe străzi de parcă nu s-ar întâmpla nimic.

”Noi stăm în casă, nu muncim, abia ne descurcăm și o să ne descurcăm din ce în ce mai greu pentru că respectăm ceea ce ni se spune, adică stăm acasă, și oamenii se plimbă agale prin oraș, fără nicio treabă. [...] Noi stăm acasă și pierdem bani îngrozitori de mulți”, a spus Oana Roman deranjată la culme. 

A slăbit din cauza stresului

Oanei Roman a slăbit trei kilograme în aproape două săptămâni de carantină. Dacă erați tentați să credeți că toată lumea care stă în casă, are tendința să mănânce mai mult, ei bine, vă înșelați! Vedeta nu doar că nu a exagerat cu caloriile, ci mai mult decât atât, a reușit să slăbească!

”Sunt foarte fericită pentru că astăzi m-am cântărit și ce credeți, de când a început izolarea mea, se fac aproape 2 saptamani, am slăbit 3 kg, într-o saptămână jumatate, asta pentru că Iza a fost și foarte bolnavă și a făcut o amigdalită foarte urâtă"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest