Oana Roman i-a făcut praf pe cei susțin că doar femeile slabe sunt sexy: “Buze cât casa, silicoane și gene”

 

Sătulă de cei care încadrează femeile într-un singur tipar, Oana Roman i-a făcut praf pe oamenii care susțin că frumoase și sexy pot fi doar domnițele slabe.

Oana Roman se numără printre femeile care au avut dintotdeauna o problemă cu kilogramele în plus, dar asta nu a făcut-o să se simtă mai puțin sexy, în ciuda tuturor comentariilor răutăcioase și glumelor care au fost făcute pe baza greutății ei.

Iar pentru că este o femeie puternică, Oana Roman întotdeauna a știut să le dea replica celor care au criticat-o pentru modul în care arată. De data aceasta, însă, „explozia” vedetei în social media a pornit de la o imagine pe care a publicat-o și în care a dat ca exemplu o femeie cu forme rubensiere care se bucură de un succes răsunător, în străinătate, și cu care „nu se dă de pământ”, în ciuda modului în care arată.

„Apropo de toată isteria asta din România în care par că doar domnișoarele pe un anumit model sunt demne să fie numite sexy și atrăgătoare. Vă dau un exemplu despre asumare care arată că suntem încă profund în urmă ca mentalitate”, așa și-a început Oana Roman mesajul scris la InstaStory.

În continuarea mesajului, Oana Roamn a ținut să precizeze că deși nu are formele „ideale”, vedeta de peste Ocean se bucură de foarte mulți admiratori, care o apreciază așa cum este.

„O fată super frumoasă, celebră și plus size. (...) Are burtică, forme și nu are un corp deloc perfect. (...) Și nimeni nu o jgnește, nimeni nu o umilește, nimeni nu face glume despre ea! O pun însă pe coperți ale revistelor unde nu au apărut nici unele slabe”, a continuat vedeta.

Vedeta nu s-a oprit aici și i-a numit „maimuțoi” pe toți cei care cred că femeia trebuie să se încadreze într-un anumit tipar ca să fie considerată frumoasă și sexy.

„Și e invitată la Met Gala. Pun pariu că 80% dintre maimuțoii care cred că femeia trebuie să aibă buzele cât casa, silicoane 2 kg și gene de 2 metri și 40 kg, n-au habar ce înseamnă Met Gala”, a mai spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest