Oana Roman, în culmea disperării după ce fiica ei a înghițit heliu: „S-a prăbușit la pământ”

 

Oana Roman a trecut prin momente teribile, după ce fiica ei s-a prăbușit la pământ, din cauza unei acțiuni ce părea o joacă inocentă. Vedeta a povestit cu lux de amănunte episodul care putea conduce la o tragedie și a tras un semnal de alarmă pentru părinții care o urmăresc.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a relatat experiența groaznică prin care a trecut fiica sa, Iza, în timp ce se juca cu un balon cu heliu. Micuța a inhalat gazul din balon, iar în urma acțiunii, a amețit și a căzut din picioare într-o fracțiune de secundă.

Din fericire, Oana Roman a fost pe fază și a reușit să o prindă înainte să se lovească cu capul de podea și să se întâmple o tragedie.

"Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică." a relatat Oana Roman pe contul său de socializare.

Vedeta a tras un semnal de alarmă și i-a atenționat pe cei care o urmăresc și au copii, să nu își lase micuți să inhaleze heliu, fiind o substanță care le creează amețeli foarte puternice.

"O neatenție de 30 de secunde poate costa mult. Nu lăsați copiii sa înghită heliu", a fost mesajul Oanei către toți părinții.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest