Oana Roman, în lacrimi. Ce spune despre tatăl ei: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman”

 

Oana Roman a izbucnit în lacrimi în cadrul unui interviu. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, Petre Roman, subiect extrem de sensibil pentru ea. Oana Roman a făcut o declarație dureroasă în care spune că de foarte mulți ani ea consideră că nu mai este fata lui Petre Roman. 

A încercat mereu să se descurce singură și să facă față tuturor problemelor din ultima perioadă. Mama ei, Mioara Roman, are probleme de sănătate și încearcă din răsputeri să aibă grijă de ea, apoi a trecut printr-un divorț neașteptat. Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei, cel care îi este sprijin acum. Întotdeauna vedeta a încercat să se descurce singură fără ajutorul altora, însă uneori simte lipsa tatălui său, Petre Roman. 

Într-un interviu, „La oglindă”, Oana Roman a izbucnit în lacrimi și a vorbit despre relația aproape inexistentă pe care o are cu tatăl ei. Vedeta a mărturisit printre lacrimi că de foarte mulți ani nu se mai consideră fiica lui Petre Roman. Oana Roman a încercat să aibă o relație apropiată de tatăl ei, însă fostul premier al României a dezamăgit-o de fiecare dată. 

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură.  Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare”, a declarat Oana Roman. Vedeta a făcut o declarație dureroasă și dură în același timp. Vorbele Oanei Roman probabil îl vor afecta pe Petre Roman atunci când va auzi ce a spus fiica sa. „Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a mai declarat vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest