Oana Roman, în lacrimi după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus: „Am aflat târziu”

 

Oana Roman a izbucnit în lacrimi în momentul in care a aflat că Adelina Pestrițu a fost infectată cu COVID-19. Vedeta i-a transmis un mesaj de încurajare prietenei sale, pe contul său de socializare.

Adelina Pestrițu se numără printre vedetele infectate cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe instagram, imediat după ce a fost testată pozitiv de COVID. Bruneta a povestit că lipsa gustului si a mirosului au împins-o să își facă testul cât mai repede, atât pentru propria sănătate, cât și pentru siguranța celor din jur.

Am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult și că m-a făcut și căldura să mă simt așa. Ulterior am simțit că îmi pierd din puteri și am luat decizia să merg să mă odihnescCând m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat”, a povestit ea.

Mesajul Oanei Roman, după ce a aflat de infectarea cu COVID a Adelinei Pestrițu

Oana Roman a fost șocată în momentul în care a aflat că Adelina Pestrițu este infectată cu noul coronavirus. Vedeta a ținut să îi transmită urări de bine și să o anunțe că îi este alături în momentele grele prin care trece.

"Târziu am aflat, uitându-mă pe Instagram, că prietena mea, Adelina Pestrițu, s-a îmbolnăvit de COVID. Și vreau să îi urez foarte multă sănătate, să îi spun că o îmbrățișez și că îi transmit putere'", a spus Oana Roman într-un story.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest