Oana Roman îndurerată de moartea lui Stephan Pelger! „Cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte!”

 

Vestea tragică a morții designerului Stephan Pelger a provocat un val de durere și tristețe în rândul celor apropiați, iar Oana Roman nu a fost o excepție. Vedeta, care a avut o relație strânsă cu creatorul de modă, se luptă să accepte faptul că acesta a plecat din viața ei. Oana a simțit nevoia să împărtășească câteva gânduri despre prietenul și colaboratorul său, exprimându-și durerea profundă.

Oana Roman și Stephan Pelger nu au avut doar o relație profesională strânsă, ci și o prietenie solidă. Designerul a fost responsabil de numeroase apariții spectaculoase ale vedetei, iar legătura lor a depășit cadrele profesionale.

”Mi-au trebuit câteva ore să pot procesa că nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum să mă gândesc că nu mai ești aici. Ultimele noastre poze de la ziua ta, de la evenimentele tale și ultima poză, rochia divină pe care mi-ai făcut-o acum peste 15 ani. Am avut două rochii perfecte în viața asta până acum.

Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta bej, creată de tine @stephanpelger. Amândoi ați plecat și nu știu cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus acolo cu siguranță. Drum lin dragul meu drag. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Pierderea lui Stephan Pelger a lăsat un gol imens în industria modei și în sufletele celor care l-au cunoscut și l-au apreciat. Oana Roman rămâne profund îndurerată, iar amintirile și colaborările lor vor fi mereu în inima ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest