Oana Roman, mama unei domnișoare de grădiniță: ”Nu suntem obişnuiţi să mai stăm doar noi doi”

 

Oana Roman este cea mai fericită mămică! Şi-a dus fetiţa la grădiniţă şi este tare încântată de faptul că micuţa Izabela s-a acomodat foarte repede. Iar Oana nu avea cum să nu povestească cum a fost prima zi de grădi, dar mai ales despre cât de greu trece timpul acum fără fiica ei.


Micuţei Izabela îi place foarte mult la grădi! Iar Oana trebuie să ducă muncă de lămurire cu ea când trebuie să o ia acasă.

- Ce ţi-a spus după prima zi de grădi?

- Nu prea povesteşte aşa, dar am vorbit cu educatoarele, am văzut cum a reacţionat, nu a plâns deloc, a mâncat, a dormit,  o aducem dimineaţa la 9 şi o luăm seara pe la 5 jumate - şase.

- Cum este fără ea acasă?

-E gol, e goală casa şi nu prea. Dacă nu avem treabă în oraş nu prea ştim ce să facem cu timpul nostru, ne uităm unul la altul şi ne întrebăm: ce ne facem? Nu suntem obişnuiţi să mai stăm doar noi doi, e un sentiment un pic ciudat la început, dar e cea mai bună decizie pe care am luat-o pentru ea pentru că se distrează se joacă, dansează.  Noi suntem foarte mulţumiţi pentru că ea se simte bine aici. S-a acomodat din prima zi, nu a plâns deloc”,
a dezvăluit Oana pentru Antena Stars.


Oanei nu-i vine să creadă că cei 3 ani parcă au zburat.


-Nu-mi vine să cred că e domnișoară, deja nu mai e bebe, e o domnişoară mică. Mi-a fost greu în perioadele în care am fost singură cu ea, dar a meritat pentru că ne-am apropiat de ea foarte mult”, a mai spus Oana pentru ”Star Magazin” .

Izabela va lua totuşi o pauză de la grădiniţă, pentru o mică vacanţă. Iar micuţa abia aşteaptă drumul până în Grecia.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest