Oana Roman, nemulțumiri din cauza măștilor de protecție! Cu ce probleme s-a confruntat: „Nu vi se pare și vouă?”

 

Oana Roman se confruntă cu probleme cauzate de măștile de protecție pe care trebuie să le poate toți cetățeni, odată cu intrarea în starea de alertă. Vedeta s-a plâns fanilor pe rețelele de socializare, în speranța că va mai empatiza cineva cu ea.

Relaxarea măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus a venit la pachet cu impunerea cetățenilor de a purta măști de protecție atât pentru sănătatea lor, cât și a celor din jur. Oana Roman, însă, nu pare prea fericită de această decizie a autorităților și a avut grijă să își exprime punctul de vedere într-un filmuleț pe internet.

„Nu vi se pare și vouă că de la măștile astea practic nu putem să respirăm? Și că în momentul în care o să vină marea căldură nu o să putem respira deloc?”, a spus Oana Roman la un InstaStory.

Chiar dacă întâmpină dificultăți de respirație, Oana Roman, alături de ceilalți cetățeni, va fi obligată să poarte masca de protecție pentru a nu se expune virusului care încă le dă motive de îngrijorare medicilor.

Pe de altă parte, Oana Roman are și motive de bucurie. Vedeta le-a mărturisit admiratorilor săi că abia așteaptă să meargă la salonul de înfrumusețare pentru a fi tratată ca o regină, dat fiind că în starea de urgență a întâmpinat mari dificultăți în a-și face singură manichiura și pedichiura.

„Miercuri va fi mare sărbătoare! Mă duc la coafooor. Și mani, pedi, și de toate! De abia aștept! Realmente mă bucur ca un copil!”, a scris entuziasmată Oana Roman pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest