Oana Roman nu a lăsat niciun detaliu să-i scape: colivă cu foiță de aur!

 

Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de organizarea înmormântării Mioarei Roman, a dezvăluit o serie de detalii legate de acest eveniment trist.

 

Oana Roman a apelat la buna ei prietenă Gabriela Lucuțar pentru a se ocupa de înmormântarea mamei ei, care s-a desfășurat ieri, la cimitirul Reînvierea din București. În exclusivitate pentru Antena Stars, organizatoarea tristului eveniment a explicat care au fost cerințele speciale ale influenceriței. Una dintre ele a fost cu privire la colivă, care a fost îmbrăcată în foiță de aur.

 

”Flori albe pentru că le-a visat doamna Mioara. Flori albe și verdeață, fix așa mi-a spus, pe tema asta. În rest, m-a lăsat pe mine să organizez pentru că are încredere în mine. Coliva este cu foiță de aur. Peste colivă o să existe o poveste, când ornam coliva, Oana plângea, iar foița de aur se așeza ca niște lacrimi. Adică, toate sunt niște semne pe care eu și Oana le-am discutat foarte mult. Ne-am dat seama că eu știu lucrurile acestea, dar și-a dat și ea seama că toate vin de la mami”, a spus Gabriela Lucuțar la Antena Stars

 

Organizatoarea tristului eveniment a adăugat: ”Doamna Mioara probabil se gândea că ea (nr. Oana Roman) vine la mine. S-a gândit că suntem prietene și tot discutăm. Nu știa sigur ce organizăm, dar probabil că presupunea. Ne-a dat niște indicații. ”Liniște și decență, așa cum am trăit”, spunea. Așa este, a fost ieri și chiar a fost un moment… Am citit pe fața dânsului (nr. Petre Roman) și s-a și văzut un moment foarte greu, nu știa dacă să se uite sau nu. Noi am avut capacul închis și a hotărât că poate astăzi se va uita. L-am simțit că nu ar vrea, a zis că ar vrea să îi rămână în memorie așa cum o știe el. Este așteptat și astăzi, ar trebui să apară din moment în moment”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest