Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu, după ce i-a umilit fiica pe internet: „Un om cu grave probleme psihice!”

 

Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu, după ce actrița i-a umilit fiica pe pagina de socializare. Fiica lui Petre Roman a apelat la ajutorul urmăritorilor ei pentru a face rost de un avocat bun care să o ajute în situația în care se află.

Războiul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu capătă proporții din ce în ce mai mari! După ce și-au aruncat vorbe grele pe internet, scandalul dintre cele două dive părea că s-a aplanat, însă a fost reaprins de ultima postare a „Queridei” care a vizat-o pe fiica Oanei Roman.

Oana Zăvoranu a luat în derâdere faptul că Iza s-a apucat de vlog și a rugat-o să se lase de meserie, precizând că este suficient că mama ei „nu știe de capul ei”. Enervată la culme de postarea actriței, Oana Roman a publicat pe un grup de Facebook un mesaj în care cerea ajutorul apropiaților săi, în privința unui avocat bun care să o sfătuiască juridic pentru plângerea pe care urmează să o depună pe numele Oanei Zăvoranu.

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, a scris Oana Roman.

Mai mult de atât, Oana Roman le-a spus tuturor că este vorba despre o persoană cu mari probleme psihice, dat fiind că a recurs la metoda de a-i terfeli copilul pentru a se face remarcată.

”Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage raspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a mai scris ea.

La scurt timp de la postare, Oana Roma a șters mesajul de pe grupul de Facebook, însă nu știm cu certitudine dacă a renunțat la plângerea cu care o amenința pe Oana Zăvoranu sau dacă doar a găsit avocatul pe care îl căuta. Rămâneți pe www.antenastars.ro pentru a vedea cum se termină totul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest