Oana Roman, o mamică împlinită! Micuța Isabel aduce bani în casa!

 

Oana Roman şi Marius Elisei au o frumuseţe de fetiţă. E cuminte, e frumoasă şi deja aduce bani în casă! Ce poate fi mai frumos!
Nu e o glumă, Maria Isabel a făcut bani înainte de a se naşte. Oana Roman a încheiat un contract avantajos cu un post tv, cu care a vorbit în exclusivitate despre perioada postnatală şi a furnizat primele poze cu Maria Isabel.


Oana e în al nouălea cer de când a devenit mămică, dar. vine şi momentul când va coborî cu picioarele pe pământ. Ambii părinţi sunt şomeri, iar creşterea unui copil nu e deloc uşoară. Anul trecut, fiica fostului premier şi Marius Elisei, avocatul cu care s-a măritat, au rămas fără loc de muncă.
Dacă speranţele Mioarei Roman se îndreptau către fostul ei soţ să ajute proaspăta familie a Oanei, ei bine, fostul premier nu s-ar fi dovedit prea darnic.


În schimb, Catinca Roman şi-a luat în serios rolul de mătuşică şi îi este de un real ajutor Oanei. Pe 15 iunie, are loc botezul micuţei. Aşa că noi vă dorim să vă bucuraţi de ea şi să fiţi părinţi model!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest