Oana Roman, primele declaraţii despre divorţul lui Mihai Mitoşeru de Noemi! Ce a comentat vedeta despre decizia celui mai bun prieten VIDEO

 

Oana Roman este una dintre cele mai bune prietene a lui Mihai Mitoşeru. În exclusivitate, pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre despărţirea care a lovit lumea showbiz-ului autohton, ca o bombă! După ce Mihai Mitoşeru a anunţat divorţul de cea care i-a fost parteneră de viaţa, timp de 13 ani, toată lumea şi-a ridicat semne de întrebare, despre care ar fi fost, de fapt, realul motiv.

Oana Roman a povestit că ştia situaţia dintre Mihai Mitoşeru şi Noemi, dar cu toate acestea, spera ca lucrurile să revină la normal. Vestea divortului a aflat-o tot din mesajul postat pe internet de acesta. Din spusele Oanei, chiar dacă bărbatul a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a salva căsnicia, lucrurile nu au mai putut fi remediate între cei doi.

"Eu ştiam despre probleme, evident că ştiam pentru că Mihai îmi este cel mai apropiat şi vechi prieten şi, evident că la un moment dat, am avut o discuţie cu el pe tema asta, în sensul în care am ieşit într-o seară şi am stat de vorbă acum vreo lună, să zic, şi mi-a spus că sunt într-un moment în care nu se ştie ce va fi, că ea s-a hotărât să se mute la mama ei. Mă rog, eu am crezut că este vorba de faptul că vor lua doar o pauză şi că vor încerca să rezolve cumva situaţia. Am înţeles că şi-au dorit cumva să îşi regleze problemele şi ştiu că ar fi vrut să apeleze şi la un psiholog, nu ştiu dacă până la urmă au făcut chestia asta, şi acum am aflat şi eu că el a scris faptul că până la urmă n-au reuşit să se înţeleagă. Noi am fost şi la mare săptămâna trecută, ne-am întâlnit de două ori şi el era tot singur. Mi-a spus că situaţia este la fel şi că nici el nu înţelege ce se întâmplă. Mie îmi pare foarte rău pentru că știu cât de mult își dorea el să-și facă o familie și să trăiască cu fata asta, pe care chiar cred că o iubește foarte mult", a spus Oana Roman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest