Oana Roman, probleme mari de sănătate. Ce a pățit vedeta: „Mă simt foarte rău, stau la pat”

 


Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate și zace la pat de câteva zile bune . Ce a pățit vedeta?

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă în ultima perioadă s-a bucurat doar de evenimente pozitive, mai ales după împăcarea cu Marius Elisei, un necaz s-a abătut asupra vedetei.

Oana Roman se simte foarte rău de câteva zile bune și nu reușește să își revină. Vedeta susține că zace la pat de câteva zile, în plus are nasul înfundat și tușește foarte rău, iar în ciuda tratamentului administrat starea ei nu se îmbunătățește. Initial, vedeta a crezut că este vorba despre o infecție cu virusul COVID-19, dar testele au ieșit negative. 


Oana Roman le-a împărtățit fanilor de pe Instagram care este starea ei de sănătate. 

„Nu e COVID, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram. 

Oana Roman le-a spus fanilor că astăzi ar fi trebuit să participe la ziua de naștere a bunei sale prietene, Bella Santiago, dar din cauza stării sale de sănătate nu va putea ajunge. 

„Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru”, a mai spus vedeta. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest