Oana Roman, reacție virulentă după ce a fost criticată în privința modului în care o educă pe Isabela: „Și asta e ceva de râs!”

 

O filmare a Oanei Roman cu micuța Izabela a stârnit o serie de reacții negative, care au deranjat-o maxim pe vedetă, iar replica acesteia nu s-a lăsat prea mult timp așteptată.

 

Oana Roman este în vacanță la munte cu familia. Vedeta a încercat dintotdeauna să-i ofere copilei ei o educație aleasă. Ea și-a filmat fetița pe rețelele de socializare în timp ce mânca. Oana Roman a precizat că fiica ei ține tacâmurile corect încă de la vârsta de trei ani, iar toți copiii ar trebui să fie învățați de mici să respete acest lucru. Postarea a strâns o serie de apreciezi, dar au fost totodată și câteva comentarii răutăcioase. Vedeta nu a rămas cu mâinile în sân și a ținut să le răspundă acestora.

 

''O altă individă atât de educată încât merge pe principiul că maturizăm un copil dacă îl învățăm bunele maniere. Constat cu stupoare că mă urmăresc persoane care eu nu-mi doresc să facă parte din comunitatea mea. Apoi a ținut să-mi spună că m-a văzut pe la evenimente și în mintea ei asta înseamnă că ne cunoaștem. Și mai crede că a fi educat și de bun simț este o penibilitate de care râde lumea. Eu nu-mi doresc astfel de cunoștințe. Da, sunt o penibilă, îmi aduc copilul să mănânce și să se poarte civilizat. Și asta e ceva de râs.'', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest