Oana Roman, scandalizată după ce s-a lansat în vlogging! Ce replică dură le-a dat celor care au atacat-o! VIDEO

 

Oana Roman tună și fulgeră după ce a fost aspru criticată că s-a lansat în vlogging! Fiica fostului premier le-a închis gura tuturor celor care au vorbit-o de rău, de-a lungul timpului și au supus-o la umilințe de neconceput.

Oana Roman este de departe una dintre cele mai comentate vedere. Unii au criticat-o pentru felul în care reacționează în anumite situații, alții pentru deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului, dar cei mai mulți o critică pe vedetă pentru aspectul fizic. Sătulă să fie pusă la zid, Oana Roman le-a dat o replică dură celor care o atacă.

„Am luptat cu jigniri, cu umilințe de neconceput, cu bătăi de joc, cu batjocură, cu bârfe, cu diavoli cu chip de om. Și nimic nu m-a doborât încă. Deși uneori obosesc și, încă în naivitatea mea, mă las păcălită și folosită și pun suflet în tot ceea ce fac pentru oameni care nu vor decât să profite.” a spus vedeta.

În plus, Oana Roman a ținut sa completeze că își va păstra valorile mai presus de orice, și nimeni și nimic nu o va convinge să își piardă demnitatea.

„Nu este totul despre bani, influență și putere. Viața este despre iubire, cunoaștere, demnitate și onoare. Despre amintiri, familie, copii, soare, animale, flori, mare, iarbă, munți, natură și despre bine. Viața nu este despre manipulare, influență și putere”, a mai scris vedeta.

Și chiar dacă a întâmpina multe critici și obstacole, vedeta continuă să își păstreze optimismul debordant.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest