Oana Roman și Adina Buzatu, îngenuncheate de durere, la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „Ne vom aminti”

 

Plecarea prematură a lui Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă foarte multe suflete îndurerate, iar la un an de la moartea celebrului creator de modă, atât familia, cât și apropiații săi au dovedit că nu se pot obișnui cu gândul că nu mai este printre ei și dragostea pe care i-au purtat-o va fi eternă.

Printre persoanele care nu îl vor uita niciodată pe Răzvan Ciobanu se numără și două bune prietene ale sale - Oana Roman și Adina Buzatu. Astăzi se împlinește fix un an de când celebrul designer a fost protagonistul unui accident violent, în care și-a pierdut viața.

Adina Buzatu a postat un mesaj sfâșietor pe contul său de socializare, care a venit însoțit de o serie de imagini cu regretatul designer. Dor!!!”, dar și ”A trecut un an, prieten drag! 🖤 Dumnezeu sa te aiba in paza #miss  #myftiend  #rip  #love  #friend  #amazing  #person  #romanian  #designer  #talented #genius 

Oana Roman a reacționat imediat la una dintre pozele publicate de prietena sa, Adina Buzatu, în care a mărturisit că niciodată nu va fi dat uitării: ”Întotdeauna ne vom aminti de tine, prieten drag!”

Care a fost cauza oficială a morții

După o anchetă complicată care a avut ca scop elucidarea contextului în care Răzvan Ciobanu si-a pierdut viața, avocata creatorului de modă, Laura Vicol a făcut publice detaliile confirmate, în mod oficial de autorități.

 

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre... deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit.” a spus avocata lui Răzvan Ciobanu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest