Oana Roman și fiica sa, întâlnire de gradul zero cu Petre Roman: „A fost această situație”

 

Oana Roman și fiica sa au avut parte de o întâlnire de gradul zero cu Petre Roman! După o perioadă destul de lungă în care micuța Izabela nu și-a mai văzut bunicul, iată că „minunea” a avut loc chiar în urmă cu câteva zile.

Este bine cunoscut faptul că Oana Roman și tatăl său nu se înțeleg prea bine, iar ruptura în familie s-a produs din motive foarte serioase. În urmă cu puțin timp, vedeta dezvăluia că bătăile crunte din copilărie pe care le-a încasat din partea lui Petre Roman s-au transformat în traume, de care nu a putut scăpa nici la maturitate.

„Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat”, spunea Oana Roman.

La rândul lui, Petre Roman s-a declarat „scârbit” de toate acuzațiile pe care fiica sa le-a adus la adresa lui și care i-au afectat foarte tare imaginea. Mai mult de atât, surse apropiate fostului politician au dezvăluit că acesta a spus că nu o va ierta niciodată.

„Mai ales că el nu a maltratat-o, ci i-a oferit întotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasă, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, masină cu șofer”, spuneau apropiații fostului premier.

Oana Roman și tatăl său, întâlnire de gradul zero

Potrivit spuselor Oanei Roman, ea și tatăl său, Petre Roman, s-au întâlnit pentru că micuța Izabela nu și-a mai văzut bunicul de o bună bucată de timp, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel că de dragul fiicei sale, Oana a trecut peste războiul pe care îl poartă cu tatăl său și a însoțit-o la întâlnire.

„O perioada lungă nu ne-am văzut pentru că a fost această situație din primăvară până acum. De ceva vreme, da. Ne-am văzut cu el acum câteva zile, de exemplu”, a spus Oana Roman pentru click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest