Oana Roman și Marius Elisei, detalii din intimitatea mariajului: „Ajungi nevoit să amplifici niște conflicte”/ VIDEO

 

Mariajul Oanei Roman și al lui Marius Elisei nu este, nici pe departe, perfect, dar chiar și așa, întotdeauna reușesc să ajungă la un numitor comun! Extrem de transparenți, cei doi au făcut dezvăluiri inedite din intimitatea căsniciei lor, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei au vorbit deschis și fără ocolișuri despre greutățile pe care le-au întâmpinat, de-a lungul timpului, în mariajul lor. Deși relația lor ar putea fi catalogată drept una tumultuoasă, cu multe... înțepături și decizii care ar fi putut duce la un sfârșit trist, cei doi au făcut sacrificii pentru a-și duce căsnicia mai sus de linia de plutire.

Marius Elisei a dezvăluit că deși atât el, cât și partenera sa de viață, au greșit în unele momente, o relație presupune să îi fii alături celui drag și când lucrurile nu sunt prea roz. Astfel a învățat să lase de la el, de dragul familiei, atunci când sunt obstacole de depășit.

”Dacă nu ai încredere în tine, mai ales într-o relație, ajungi cumva neforțat sau nevoit să amplifici niște conflicte și de acolo se poate crea altceva. Într-adevăr, s-au mai întâmplat și aceste lucruri, dar mă bucur că am reușit să trec eu peste mine ca să pot să ajung la ea în minte, să pot să-i desfac puțin carapacea”, a spus Marius Elisei.

Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei

Oana Roman a mărturisit că îi este recunoscătoare lui Marius pentru toată încrederea și răbdarea pe care i le-a oferit încă de când s-au cunoscut. Mai mult de atât, vedeta a spus că partenerul său de viață este stâlpul care o ține la suprafață atunci când se descurajează.

”Marius este cel care îmi spune mereu: ”Dacă nici tu nu ai încredere în tine, tu care ai reușit să faci atâtea singură, cine altcineva poate să mai aibă încredere în el?”. El mă susține și mă motivează foarte mult, pentru că am avut momente în care am spus că eu nu pot să fac asta, că nu sunt în stare să fac asta”, a declarat Oana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest