Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți! Fac economii la sânge pentru copil:„O să fiu mămică”

 

Oana și Viorel Lis au luat o decizie radicală! Fostul edil al Capitalei dispus să accepte compromisul suprem pentru a-i îndeplini visul soției de a deveni mamă! Cei doi fac economii la sânge pentru viitorul copil și am aflat cum se pregatesc de pasul cel mare.

Soții Lis au trecut prin multe de-a lungul anilor, însă au rămas mereu împreună, indiferent de situație. Oana i-a rămas mereu loială lui Viorel și l-a susținut de fiecare data, însă acest lucru nu a fost mereu tocmai ușor.

„Și pe mine mă ia disperarea câteodată. Și eu am probleme și sunt supărată. Nu am o mamă care să mă sune și pe mine și să mă întrebe ce fac sau să o sun eu. Nu ai cum să nu suferi. E foarte greu în viață. Eu am învățat să mă descurc singură și să am grijă de Viorel. Nu am avut niciodată o perioadă decât când a avut grijă Viorel de mine, ca să mă las pur și simplu în valul vieții." a spus Oana Lis la Antena Stars.

Deși Oana consideră că a fost ca o mamă pentru mai multe persoane din viața ei, nu a avut niciodată acest statut, în adevăratul sens al cuvântului. Însă vedeta și-a dorit dintotdeauna să apeleze la adopție, iar soțul ei a susținut-o în ceea ce privește această decizie.

”Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a mai spus Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis i-a fost mereu recunoscătoare soțului ei și a promis că va avea grijă de el pâna la final. Viorel Lis a avut mai multe probleme de sănătate, însă vedeta nu l-a părăsit niciodată și i-a fost alături la fiecare moment dificil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest